Links

CafePolitiek.NL Kloof te overbruggen of nader kennismaken met een politicus? Proefballonnetje? Het kan allemaal bij Cafe Politiek, discussie in debat.

RadioPolitiek.NL Discussie on air. Uitzendingen over politieke onderwerpen beluisterd u via deze zender en ook worden hier uitzendingen en spraakmakende uitspraken van Café Politiek geplaatst. Luisteren online dus.

Dutch Stream Team De audiovisuele tak van Stichting Burger. Experts, politici en burgers in inhoudelijke en vermakelijke interviews.

Gastsprekers.NL Medium voor spraakmakende communicatie. De juiste gastspreker(s) leidt tot de succesvolle bijeenkomst. Focus op de inhoud komt hier samen met het formuleren en verzorgen van de juiste gastspreker; de juiste persoon op de juiste plaats dus en de juiste boodschap naar de buitenwacht. Zo “bereiken” en “beraken” uw boodschap uw genodigden, de gastspreker(s) en andere doelgroepen elkaar. Aanvraag?

Prinsjesnacht.NL Een beetje ondeugend, waarom niet? Het idee is net als de koninginnenvariant vrij simpel en de volgende dag moeten de prinsjes toch in Den Haag zijn, nietwaar? Deze bijeenkomst vormt de start van het politieke seizoen. U bent van harte welkom bij deze discussie in debat.

Politic.NL Portal met kennis en achtergronden over communicatie, organisatie en presentatie binnen politiek en samenleving. Contactmaken met kiezers en andere doelgroepen dus.


  E-mailadres: Wachtwoord:  
Inloggen  
Wachtwoord vergeten?


Klik hier om profielen van politici te bekijken

  E-mailadres:  
Nieuwsbrief
     

Socialmedia
Wekelijks organiseert Stichting Burger met de initiatieven “Café Politiek” en “Radio Politiek” bijeenkomsten en uitzendingen in Nederland waarmee we jou interesseren en informeren over wat “de burger” raakt en hoe “de politiek” daar over denkt.

 

Draag je ook graag je digitale hoeksteentje bij en overweeg je je actief in te zetten? Zonder partij te hoeven kiezen kom je bij ons snel in contact met gelijkgestemden of volstrekt andersdenkenden en verrijk je je eigen gedachtengoed en dat van anderen.

Voor onze initiatieven in diverse steden in Nederland zoeken wij debatleiders, redactieleden, geluids- en montagetechnici en stagiaires die onze interessante content helpen voorbereiden, opnemen en monteren. Wil jij deel uitmaken van een enthousiaste en initiatiefrijke organisatie? Kom dan eens langs op één van onze Café Politiek bijeenkomsten, beluister onze discussie via RadioPolitiek.NL on air of neem direct contact met ons op per e-mail.


Bij “Café Politiek”, staan burgers en politiek centraal staan en daar komen beide groepen met elkaar in contact in diverse locaties in Nederland. Zo kunnen we vooraf onderwerpen bespreekbaar maken op deze webiste en "Live" in gesprek gaan. 

Laatste nieuws

- 010513 Eerste Hulp bij Sociale Media webinar
- Zeven nieuwe partijen bij verkiezingen op 12 september
- Voorgaande verkiezingen: 020310 PvdA grote winnaar scholierenverkiezingen
- 010512 Vacature zomerstagiair

>> Nieuwsoverzicht


Lid worden?

Lid worden is eenvoudig en verplicht tot bijna niets, mits je fatsoensnormen respecteert. Onder "Lid worden" vul je in 1 ogenblik je gegevens in waarna je de login gegevens op je persoonlijke emailadres ontvangt. Vervolgens kun je aan de slag en neem je contact op met andere leden, leg je contact met politici of breng je een stem uit. 

Veel succes met jouw digitale hoeksteen!

Hyves Linkedin Flickr Twitter Facebook