010512 Vacature zomerstagiair 01-05-2012

Met de val van het kabinet Rutte I breekt er een spannende tijd aan in politiek Den Haag. Hoe moeten we de crisis oplossen? Welke positie moet Nederland bekleden in Europees verband? Welke partijen komen in aanmerking voor het kabinet? En wie moet er eigenlijk minister-president worden? Deze vragen staan centraal in de Tweede Kamerverkiezingen van september 2012. Studeer jij Bestuurskunde, Politicologie, Journalistiek, Communicatie of Marketing en ben je geïnteresseerd in politiek, verkiezingen, het winnen van stemmen, partijstrategieën, campagne en verslaggeving… dan kan een zomerstage bij Stichting Burger wat voor jou zijn.

De komende verkiezingen bieden een uitgelezen mogelijkheid om jouw kennis en kunde in praktijk te brengen. Aan de komende verkiezingen zijn vele facetten verbonden, zodat elk soort student een toegevoegde waarde kan hebben. Stichting Burger is op zoek naar een stagiair die in de zomermaanden, juni tot en met eind september, de Tweede Kamerverkiezingen bij de burger kan brengen. Omdat dit een bijzondere periode betreft, kan er worden overlegd over de lengte en intensiteit van de zomerstage.

Klik hier voor meer informatie
  E-mailadres: Wachtwoord:  
Inloggen  
Wachtwoord vergeten?


Klik hier om profielen van politici te bekijken

  E-mailadres:  
Nieuwsbrief
     

Socialmedia
Wekelijks organiseert Stichting Burger met de initiatieven “Café Politiek” en “Radio Politiek” bijeenkomsten en uitzendingen in Nederland waarmee we jou interesseren en informeren over wat “de burger” raakt en hoe “de politiek” daar over denkt.

 

Draag je ook graag je digitale hoeksteentje bij en overweeg je je actief in te zetten? Zonder partij te hoeven kiezen kom je bij ons snel in contact met gelijkgestemden of volstrekt andersdenkenden en verrijk je je eigen gedachtengoed en dat van anderen.

Voor onze initiatieven in diverse steden in Nederland zoeken wij debatleiders, redactieleden, geluids- en montagetechnici en stagiaires die onze interessante content helpen voorbereiden, opnemen en monteren. Wil jij deel uitmaken van een enthousiaste en initiatiefrijke organisatie? Kom dan eens langs op één van onze Café Politiek bijeenkomsten, beluister onze discussie via RadioPolitiek.NL on air of neem direct contact met ons op per e-mail.


Bij “Café Politiek”, staan burgers en politiek centraal staan en daar komen beide groepen met elkaar in contact in diverse locaties in Nederland. Zo kunnen we vooraf onderwerpen bespreekbaar maken op deze webiste en "Live" in gesprek gaan. 

Laatste nieuws

- 010513 Eerste Hulp bij Sociale Media webinar
- Zeven nieuwe partijen bij verkiezingen op 12 september
- Voorgaande verkiezingen: 020310 PvdA grote winnaar scholierenverkiezingen
- 010512 Vacature zomerstagiair

>> Nieuwsoverzicht


Lid worden?

Lid worden is eenvoudig en verplicht tot bijna niets, mits je fatsoensnormen respecteert. Onder "Lid worden" vul je in 1 ogenblik je gegevens in waarna je de login gegevens op je persoonlijke emailadres ontvangt. Vervolgens kun je aan de slag en neem je contact op met andere leden, leg je contact met politici of breng je een stem uit. 

Veel succes met jouw digitale hoeksteen!

Hyves Linkedin Flickr Twitter Facebook