200212 Stage: Virgil Bruinhart 20-02-2012
Virgil Bruinhart (1991) woont in Capelle aan den IJssel en heeft zijn opleiding Applicatiebeheer aan het Zadkine College in Rotterdam bijna afgerond. Virgil zit momenteel in zijn laatste schooljaar waar hij kennis leert maken met het bedrijfsleven door een afstudeerstage. Na het behalen van een diploma wil Virgin doorstromen naar het Hogeschool van Amsterdam om vervolgens daar de opleiding Informatica te doen.

“In mijn stageperiode tot 31 augustus 2012 bij Stichting Burger zal ik me voornamelijk bezighouden met het ontwikkelen van een iPhone-applicatie. Hierbij krijg ik begeleiding van een medestagiaire en natuurlijk mijn stagecoördinator. Dit is mijn eerste praktijkervaring en hopelijk wordt dit een hele leerzame uitdaging waarbij ik mijn ervaringen van school eindelijk toepassen om iets heel leuks te ontwikkelen”.

“Voorheen wist ik nog vrij weinig van Stichting Burger maar deze organisatie werd mij aanbevolen door mijn stagebegeleider. Na de eerste kennismaking was ik al heel snel geïnteresseerd en vooral in wat Dirk-Jan Keijser in de toekomst wil bereiken met het ontwikkelen van een iPhone-app”.

Virgil Bruinhart
Stichting Burger (Stagiair)

E: bruinhartvirgil@gmail.com
W: www.stichtingburger.nl
T: 070 – 361 60 80
 
Kantoor: Het Nutshuis
Stichting Burger
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag
 
Post:
Postbus 474
2501 CL Den Haag
  E-mailadres: Wachtwoord:  
Inloggen  
Wachtwoord vergeten?


Klik hier om profielen van politici te bekijken

  E-mailadres:  
Nieuwsbrief
     

Socialmedia
Wekelijks organiseert Stichting Burger met de initiatieven “Café Politiek” en “Radio Politiek” bijeenkomsten en uitzendingen in Nederland waarmee we jou interesseren en informeren over wat “de burger” raakt en hoe “de politiek” daar over denkt.

 

Draag je ook graag je digitale hoeksteentje bij en overweeg je je actief in te zetten? Zonder partij te hoeven kiezen kom je bij ons snel in contact met gelijkgestemden of volstrekt andersdenkenden en verrijk je je eigen gedachtengoed en dat van anderen.

Voor onze initiatieven in diverse steden in Nederland zoeken wij debatleiders, redactieleden, geluids- en montagetechnici en stagiaires die onze interessante content helpen voorbereiden, opnemen en monteren. Wil jij deel uitmaken van een enthousiaste en initiatiefrijke organisatie? Kom dan eens langs op één van onze Café Politiek bijeenkomsten, beluister onze discussie via RadioPolitiek.NL on air of neem direct contact met ons op per e-mail.


Bij “Café Politiek”, staan burgers en politiek centraal staan en daar komen beide groepen met elkaar in contact in diverse locaties in Nederland. Zo kunnen we vooraf onderwerpen bespreekbaar maken op deze webiste en "Live" in gesprek gaan. 

Laatste nieuws

- 010513 Eerste Hulp bij Sociale Media webinar
- Zeven nieuwe partijen bij verkiezingen op 12 september
- Voorgaande verkiezingen: 020310 PvdA grote winnaar scholierenverkiezingen
- 010512 Vacature zomerstagiair

>> Nieuwsoverzicht


Lid worden?

Lid worden is eenvoudig en verplicht tot bijna niets, mits je fatsoensnormen respecteert. Onder "Lid worden" vul je in 1 ogenblik je gegevens in waarna je de login gegevens op je persoonlijke emailadres ontvangt. Vervolgens kun je aan de slag en neem je contact op met andere leden, leg je contact met politici of breng je een stem uit. 

Veel succes met jouw digitale hoeksteen!

Hyves Linkedin Flickr Twitter Facebook