200212 Stage: Arber Rama 20-02-2012
Arbër Rama (1992) is 20 jaar en woont in Krimpen aan den IJssel en is bezig met zijn studie op het Grafisch Lyceum Rotterdam. Daar volgt hij de opleiding Grafisch Vormgeven. Hij zit in zijn 3de jaar met als specialisatie ‘Visualiseren’. Met nog anderhalf jaar te gaan is hij van plan om hierna door te studeren in het buitenland. Arbër hoopt hiermee deuren naar de internationale markt voor grafisch ontwerp- en illustratieopdrachten te openen met als eindresultaat een eigen bedrijf in de grafische vormgeving, conceptart of illustratie. 

Arbër ging met interesse voor tekenen van het VMBO naar het Grafisch Lyceum te Rotterdam. Na het introductiejaar koos hij voor de richting Visualiseren. Dit houdt merendeels in dat zijn werk gericht is op illustratie, met uitbreiding op het grafische gedeelte. Hieronder kan het tekenen en ontwerpen van logo’s, posters, folders en websites worden verstaan.

"Ik ben hier gekomen via een medestudent die aangaf hier een leuke en leerzame tijd te hebben gehad. Ik hoop hier eenzelfde ervaring te krijgen. Ik ga thans bij Stichting Burger en partners aan de slag als Vormgever. Dat houdt in dat ik gevarieerde opdrachten krijg welke ik mee kan nemen als werkervaring voor in de nabije toekomst. Op deze wijze maak ik me nog interessanter voor werkgevers of opdrachtgevers in de grafische markt.’’

Arbër Rama
Stichting Burger
 
E: info@stichtingburger.nl
W: www.stichtingburger.nl
T: 070 – 361 60 68


  E-mailadres: Wachtwoord:  
Inloggen  
Wachtwoord vergeten?


Klik hier om profielen van politici te bekijken

  E-mailadres:  
Nieuwsbrief
     

Socialmedia
Wekelijks organiseert Stichting Burger met de initiatieven “Café Politiek” en “Radio Politiek” bijeenkomsten en uitzendingen in Nederland waarmee we jou interesseren en informeren over wat “de burger” raakt en hoe “de politiek” daar over denkt.

 

Draag je ook graag je digitale hoeksteentje bij en overweeg je je actief in te zetten? Zonder partij te hoeven kiezen kom je bij ons snel in contact met gelijkgestemden of volstrekt andersdenkenden en verrijk je je eigen gedachtengoed en dat van anderen.

Voor onze initiatieven in diverse steden in Nederland zoeken wij debatleiders, redactieleden, geluids- en montagetechnici en stagiaires die onze interessante content helpen voorbereiden, opnemen en monteren. Wil jij deel uitmaken van een enthousiaste en initiatiefrijke organisatie? Kom dan eens langs op één van onze Café Politiek bijeenkomsten, beluister onze discussie via RadioPolitiek.NL on air of neem direct contact met ons op per e-mail.


Bij “Café Politiek”, staan burgers en politiek centraal staan en daar komen beide groepen met elkaar in contact in diverse locaties in Nederland. Zo kunnen we vooraf onderwerpen bespreekbaar maken op deze webiste en "Live" in gesprek gaan. 

Laatste nieuws

- 010513 Eerste Hulp bij Sociale Media webinar
- Zeven nieuwe partijen bij verkiezingen op 12 september
- Voorgaande verkiezingen: 020310 PvdA grote winnaar scholierenverkiezingen
- 010512 Vacature zomerstagiair

>> Nieuwsoverzicht


Lid worden?

Lid worden is eenvoudig en verplicht tot bijna niets, mits je fatsoensnormen respecteert. Onder "Lid worden" vul je in 1 ogenblik je gegevens in waarna je de login gegevens op je persoonlijke emailadres ontvangt. Vervolgens kun je aan de slag en neem je contact op met andere leden, leg je contact met politici of breng je een stem uit. 

Veel succes met jouw digitale hoeksteen!

Hyves Linkedin Flickr Twitter Facebook