250112 Stage: Roland Mijnans 25-01-2012
Roland Mijnans (1990) is 21 jaar en woont in Spijkenisse. Hij heeft zijn Bachelor Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. Dit jaar volgt hij de Master Beleid en Politiek. In het kader van deze opleiding loopt hij bij Stichting Burger stage om zijn masterscriptie te schrijven en praktijkervaring op te doen. Roland loopt in de eerste helft van 2012 stage  bij Stichting Burger. Begin 2010 rondde Roland een stage af  bij de gemeente Spijkenisse. Hij heeft er veel geleerd, maar wilde ook eens buiten de traditionele bestuurslagen een kijkje nemen.

“Stichting Burger spreekt mij aan door de intrinsieke motivatie. Op een originele manier maakt zij maatschappelijk en politiek debat los: door het interviewen van politici, bestuurders en experts op het gebied van maatschappelijke vraagstukken én door het organiseren van debatten."

"Mijn interesse ligt bij de politiek en de vraagstukken die de samenleving raken. Betrokkenheid van burgers kan een land vooruit helpen met nieuwe ideeën en zorgen voor het verhogen van het democratische gehalte. Bij Stichting Burger hoop ik mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Ik zal me onder andere bezig houden met mijn masterscriptie over ‘ontevredenheid van Nederlandse burgers over de Europese Unie in 2012’.”

Met vriendelijke groet,

Roland Mijnans
Stichting Burger (Stagiair)

E: mijnans@stichtingburger.nl
T: 070 - 361 60 68
  E-mailadres: Wachtwoord:  
Inloggen  
Wachtwoord vergeten?


Klik hier om profielen van politici te bekijken

  E-mailadres:  
Nieuwsbrief
     

Socialmedia
Wekelijks organiseert Stichting Burger met de initiatieven “Café Politiek” en “Radio Politiek” bijeenkomsten en uitzendingen in Nederland waarmee we jou interesseren en informeren over wat “de burger” raakt en hoe “de politiek” daar over denkt.

 

Draag je ook graag je digitale hoeksteentje bij en overweeg je je actief in te zetten? Zonder partij te hoeven kiezen kom je bij ons snel in contact met gelijkgestemden of volstrekt andersdenkenden en verrijk je je eigen gedachtengoed en dat van anderen.

Voor onze initiatieven in diverse steden in Nederland zoeken wij debatleiders, redactieleden, geluids- en montagetechnici en stagiaires die onze interessante content helpen voorbereiden, opnemen en monteren. Wil jij deel uitmaken van een enthousiaste en initiatiefrijke organisatie? Kom dan eens langs op één van onze Café Politiek bijeenkomsten, beluister onze discussie via RadioPolitiek.NL on air of neem direct contact met ons op per e-mail.


Bij “Café Politiek”, staan burgers en politiek centraal staan en daar komen beide groepen met elkaar in contact in diverse locaties in Nederland. Zo kunnen we vooraf onderwerpen bespreekbaar maken op deze webiste en "Live" in gesprek gaan. 

Laatste nieuws

- 010513 Eerste Hulp bij Sociale Media webinar
- Zeven nieuwe partijen bij verkiezingen op 12 september
- Voorgaande verkiezingen: 020310 PvdA grote winnaar scholierenverkiezingen
- 010512 Vacature zomerstagiair

>> Nieuwsoverzicht


Lid worden?

Lid worden is eenvoudig en verplicht tot bijna niets, mits je fatsoensnormen respecteert. Onder "Lid worden" vul je in 1 ogenblik je gegevens in waarna je de login gegevens op je persoonlijke emailadres ontvangt. Vervolgens kun je aan de slag en neem je contact op met andere leden, leg je contact met politici of breng je een stem uit. 

Veel succes met jouw digitale hoeksteen!

Hyves Linkedin Flickr Twitter Facebook