051211 Geactualiseerde druk 'Wellink aan het Woord' van Roel Janssen 05-12-2011

De geactualliseerde derde druk van 'Wellink aan het Woord' van Gastspreker Roel Janssen ligt in de boekhandel.Wie nog snel een Sinterklaascadeau voor vanavond zoekt of een cadeau voor straks onder de kerstboom:
 
De geactualiseerde derde druk van ‘Wellink aan het Woord’ van Gastspreker Roel Janssen ligt in de boekhandel.
 
In een nieuw hoofdstuk gaat Nout Wellink, oud-president van de Nederlandsche Bank, uitvoerig in op de huidige eurocrisis. Hij analyseert wat er de afgelopen maanden gebeurd is, levert kritiek op de wijze waarop politici de crisis hebben aangepakt en komt met zeven voorstellen voor een oplossing van de crisis.
 
In andere hoofdstukken komen de opvattingen van Wellink aan de orde over de onderwerpen – ABN Amro, Icesave, DSB Bank, de financiële crisis – die op het ogenblik centraal staan in de verhoren van de Parlementaire Enquêtecommissie ‘De Wit’.
 
De eurocrisis en de Commissie De Wit maken ‘Wellink aan het Woord’ tot een bijzonder actueel boek.

 

Agenda boekhandeloptredens Nout Wellink en Roel Janssen:
 
Zaterdag 10 december 14.00 -16.00 uur: Boekhandel Selexyz Donner, Lijnbaan 150 Rotterdam
 
Maandag 12 december 17.00 – 19.00 uur: Spui 25, Amsterdam
 
Dinsdag 13 december 20.00 – 22.00 uur: Boekhandel Los, Nassaulaan 33 Bussum
 
 
En verder...
 
Op 9 februari 2012 verschijnt ‘De euro – 20 jaar na Maastricht’.


  E-mailadres: Wachtwoord:  
Inloggen  
Wachtwoord vergeten?


Klik hier om profielen van politici te bekijken

  E-mailadres:  
Nieuwsbrief
     

Socialmedia
Wekelijks organiseert Stichting Burger met de initiatieven “Café Politiek” en “Radio Politiek” bijeenkomsten en uitzendingen in Nederland waarmee we jou interesseren en informeren over wat “de burger” raakt en hoe “de politiek” daar over denkt.

 

Draag je ook graag je digitale hoeksteentje bij en overweeg je je actief in te zetten? Zonder partij te hoeven kiezen kom je bij ons snel in contact met gelijkgestemden of volstrekt andersdenkenden en verrijk je je eigen gedachtengoed en dat van anderen.

Voor onze initiatieven in diverse steden in Nederland zoeken wij debatleiders, redactieleden, geluids- en montagetechnici en stagiaires die onze interessante content helpen voorbereiden, opnemen en monteren. Wil jij deel uitmaken van een enthousiaste en initiatiefrijke organisatie? Kom dan eens langs op één van onze Café Politiek bijeenkomsten, beluister onze discussie via RadioPolitiek.NL on air of neem direct contact met ons op per e-mail.


Bij “Café Politiek”, staan burgers en politiek centraal staan en daar komen beide groepen met elkaar in contact in diverse locaties in Nederland. Zo kunnen we vooraf onderwerpen bespreekbaar maken op deze webiste en "Live" in gesprek gaan. 

Laatste nieuws

- 010513 Eerste Hulp bij Sociale Media webinar
- Zeven nieuwe partijen bij verkiezingen op 12 september
- Voorgaande verkiezingen: 020310 PvdA grote winnaar scholierenverkiezingen
- 010512 Vacature zomerstagiair

>> Nieuwsoverzicht


Lid worden?

Lid worden is eenvoudig en verplicht tot bijna niets, mits je fatsoensnormen respecteert. Onder "Lid worden" vul je in 1 ogenblik je gegevens in waarna je de login gegevens op je persoonlijke emailadres ontvangt. Vervolgens kun je aan de slag en neem je contact op met andere leden, leg je contact met politici of breng je een stem uit. 

Veel succes met jouw digitale hoeksteen!

Hyves Linkedin Flickr Twitter Facebook