190911 Prinsjesnacht 19-09-2011

Op ‘Prinsjesnacht’, de derde maandag in september, viert Stichting Burger haar vijfde verjaardag. Aan de hand van enkele hoofdthema’s voeren we die avond voorafgaand aan Prinsjesdag in informele sfeer discussie in debat met onder andere: Brinkman, Boon, Herben en Wawoe. Prinsjesnacht 2011 organiseren wij dit jaar met hoofdsponsor Gastsprekers.NL. Stichting Burger kent u onder meer van Radio Politiek, Café Politiek en Stichting Burger Platinum.

Prinsjesnacht vindt aanstaande maandag 19 september plaats in Het Nutshuis in Den Haag, een voormalig bankgebouw op loopafstand van het Binnenhof. De avond staat in het teken van de algemene en financiële situatie in de wereld, Europa en Nederland.

Sprekers die op dit moment hebben toegezegd, zijn: Hero Brinkman, Sander Boon, Kilian Wawoe en Mat Herben.

U wordt van harte uitgenodigd u aan te melden voor deze bijzondere avond (inloop vanaf 19.45 uur). Let op: gezien het beperkte aantal plaatsen kunnen wij niet ieders deelname garanderen. Wacht zodoende alstublieft onze bevestiging af.

Klik hier om u aan te melden of klik hier voor meer informatie over Prinsjesnacht.


  E-mailadres: Wachtwoord:  
Inloggen  
Wachtwoord vergeten?


Klik hier om profielen van politici te bekijken

  E-mailadres:  
Nieuwsbrief
     

Socialmedia
Wekelijks organiseert Stichting Burger met de initiatieven “Café Politiek” en “Radio Politiek” bijeenkomsten en uitzendingen in Nederland waarmee we jou interesseren en informeren over wat “de burger” raakt en hoe “de politiek” daar over denkt.

 

Draag je ook graag je digitale hoeksteentje bij en overweeg je je actief in te zetten? Zonder partij te hoeven kiezen kom je bij ons snel in contact met gelijkgestemden of volstrekt andersdenkenden en verrijk je je eigen gedachtengoed en dat van anderen.

Voor onze initiatieven in diverse steden in Nederland zoeken wij debatleiders, redactieleden, geluids- en montagetechnici en stagiaires die onze interessante content helpen voorbereiden, opnemen en monteren. Wil jij deel uitmaken van een enthousiaste en initiatiefrijke organisatie? Kom dan eens langs op één van onze Café Politiek bijeenkomsten, beluister onze discussie via RadioPolitiek.NL on air of neem direct contact met ons op per e-mail.


Bij “Café Politiek”, staan burgers en politiek centraal staan en daar komen beide groepen met elkaar in contact in diverse locaties in Nederland. Zo kunnen we vooraf onderwerpen bespreekbaar maken op deze webiste en "Live" in gesprek gaan. 

Laatste nieuws

- 010513 Eerste Hulp bij Sociale Media webinar
- Zeven nieuwe partijen bij verkiezingen op 12 september
- Voorgaande verkiezingen: 020310 PvdA grote winnaar scholierenverkiezingen
- 010512 Vacature zomerstagiair

>> Nieuwsoverzicht


Lid worden?

Lid worden is eenvoudig en verplicht tot bijna niets, mits je fatsoensnormen respecteert. Onder "Lid worden" vul je in 1 ogenblik je gegevens in waarna je de login gegevens op je persoonlijke emailadres ontvangt. Vervolgens kun je aan de slag en neem je contact op met andere leden, leg je contact met politici of breng je een stem uit. 

Veel succes met jouw digitale hoeksteen!

Hyves Linkedin Flickr Twitter Facebook