020311 Vacature Gedoog Gedeputeerde M/V 02-03-2011

Gezocht: geschikte kandidaten in alle provincies voor de functie van Gedoog Gedeputeerde.

Na de verkiezingen van de Provinciale Staten op 2 maart 2011 gaan collegeonderhandelingen van start. Met het oog op mogelijke gedoogconstructies, in het verlengde van het gevormde kabinet Rutte-Verhagen I (2010), wordt er gezocht naar geschikte kandidaten voor de functie van Gedoog Gedeputeerde M/V.Meent u hiervoor een geschikte kandidaat te vormen, of kent u iemand uit u netwerk die mogelijk nog geschikter is? Solliciteer d.m.v. een korte motivatiebrief met begeleidend CV (per brief of e-mail) gericht aan de Afd. Werving en Selectie van Stichting Burger uiterlijk op 7 maart 2011 naar:

De heer J.D (Jan Dirk) Koning
Postbus 474
2501 CL Den Haag
e-mail: wens[@]stichtingburger.nl


  E-mailadres: Wachtwoord:  
Inloggen  
Wachtwoord vergeten?


Klik hier om profielen van politici te bekijken

  E-mailadres:  
Nieuwsbrief
     

Socialmedia
Wekelijks organiseert Stichting Burger met de initiatieven “Café Politiek” en “Radio Politiek” bijeenkomsten en uitzendingen in Nederland waarmee we jou interesseren en informeren over wat “de burger” raakt en hoe “de politiek” daar over denkt.

 

Draag je ook graag je digitale hoeksteentje bij en overweeg je je actief in te zetten? Zonder partij te hoeven kiezen kom je bij ons snel in contact met gelijkgestemden of volstrekt andersdenkenden en verrijk je je eigen gedachtengoed en dat van anderen.

Voor onze initiatieven in diverse steden in Nederland zoeken wij debatleiders, redactieleden, geluids- en montagetechnici en stagiaires die onze interessante content helpen voorbereiden, opnemen en monteren. Wil jij deel uitmaken van een enthousiaste en initiatiefrijke organisatie? Kom dan eens langs op één van onze Café Politiek bijeenkomsten, beluister onze discussie via RadioPolitiek.NL on air of neem direct contact met ons op per e-mail.


Bij “Café Politiek”, staan burgers en politiek centraal staan en daar komen beide groepen met elkaar in contact in diverse locaties in Nederland. Zo kunnen we vooraf onderwerpen bespreekbaar maken op deze webiste en "Live" in gesprek gaan. 

Laatste nieuws

- 010513 Eerste Hulp bij Sociale Media webinar
- Zeven nieuwe partijen bij verkiezingen op 12 september
- Voorgaande verkiezingen: 020310 PvdA grote winnaar scholierenverkiezingen
- 010512 Vacature zomerstagiair

>> Nieuwsoverzicht


Lid worden?

Lid worden is eenvoudig en verplicht tot bijna niets, mits je fatsoensnormen respecteert. Onder "Lid worden" vul je in 1 ogenblik je gegevens in waarna je de login gegevens op je persoonlijke emailadres ontvangt. Vervolgens kun je aan de slag en neem je contact op met andere leden, leg je contact met politici of breng je een stem uit. 

Veel succes met jouw digitale hoeksteen!

Hyves Linkedin Flickr Twitter Facebook