010311 Persbericht: Uitbreiding Raad van Advies Stichting Burger 01-03-2011

Met het aantreden van het "Kabinet-Rutte Verhagen I" moesten wij onder dankzegging afscheid nemen van de leden van onze Raad van Advies dhr. Hillen en dhr. Rosenthal gezien hun benoeming als Minister van respectievelijk het ministerie van Defensie en het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Na consultatie van enkele kandidaten en het resterende lid van de Raad van Advies doet het ons genoegen u te mogen aankondigen dat we als de twee nieuwe leden hebben benoemd:

Dhr. Frits Huffnagel en dhr. Jan Schinkelshoek.De heer Huffnagel is  thans raadslid in Den Haag voor de VVD, Commentator WNL en Presentator BNR Peptalk. Ook won hij de Burgerprijs (2009). Jan Schinkelshoek is oud Tweede Kamerlid voor het CDA en thans communicatieadviseur. Zij vormen vanaf heden de Raad van Advies tezamen met Jouke de Vries, directeur van Campus Den Haag. 

De Raad van Advies heeft als doel Stichting Burger zo goed als mogelijk bij te staan met hun kennis van zaken aangaande de stichtingsactiviteiten om de continuïteit van het beleid en het behoud van kennis binnen de Stichting te waarborgen.

Wij danken u voor uw aandacht, wensen u morgen veel wijsheid toe bij de verkiezingen en zien of horen u graag terug bij een van onze activiteiten.

Met vriendelijke groet,


Drs. D.J. Keijser
Stichting Burger (voorzitter)

Noot voor de redactie:
Voor informatie contactpersoon organisatie: Sandra van der Pal
www.stichtingburger.nlwww.cafepolitiek.nl - www.radiopolitiek.nl
Dirk Jan Keijser -
info@stichtingburger.nl -  070 – 361 60 68


  E-mailadres: Wachtwoord:  
Inloggen  
Wachtwoord vergeten?


Klik hier om profielen van politici te bekijken

  E-mailadres:  
Nieuwsbrief
     

Socialmedia
Wekelijks organiseert Stichting Burger met de initiatieven “Café Politiek” en “Radio Politiek” bijeenkomsten en uitzendingen in Nederland waarmee we jou interesseren en informeren over wat “de burger” raakt en hoe “de politiek” daar over denkt.

 

Draag je ook graag je digitale hoeksteentje bij en overweeg je je actief in te zetten? Zonder partij te hoeven kiezen kom je bij ons snel in contact met gelijkgestemden of volstrekt andersdenkenden en verrijk je je eigen gedachtengoed en dat van anderen.

Voor onze initiatieven in diverse steden in Nederland zoeken wij debatleiders, redactieleden, geluids- en montagetechnici en stagiaires die onze interessante content helpen voorbereiden, opnemen en monteren. Wil jij deel uitmaken van een enthousiaste en initiatiefrijke organisatie? Kom dan eens langs op één van onze Café Politiek bijeenkomsten, beluister onze discussie via RadioPolitiek.NL on air of neem direct contact met ons op per e-mail.


Bij “Café Politiek”, staan burgers en politiek centraal staan en daar komen beide groepen met elkaar in contact in diverse locaties in Nederland. Zo kunnen we vooraf onderwerpen bespreekbaar maken op deze webiste en "Live" in gesprek gaan. 

Laatste nieuws

- 010513 Eerste Hulp bij Sociale Media webinar
- Zeven nieuwe partijen bij verkiezingen op 12 september
- Voorgaande verkiezingen: 020310 PvdA grote winnaar scholierenverkiezingen
- 010512 Vacature zomerstagiair

>> Nieuwsoverzicht


Lid worden?

Lid worden is eenvoudig en verplicht tot bijna niets, mits je fatsoensnormen respecteert. Onder "Lid worden" vul je in 1 ogenblik je gegevens in waarna je de login gegevens op je persoonlijke emailadres ontvangt. Vervolgens kun je aan de slag en neem je contact op met andere leden, leg je contact met politici of breng je een stem uit. 

Veel succes met jouw digitale hoeksteen!

Hyves Linkedin Flickr Twitter Facebook