040111 Stage: Damla Toga 04-01-2011

Media vormgeven en visualiseren:

Damla Toga (1990) woont in Rotterdam en is bezig met het afronden van haar studie mediavormgeving -visualiseren aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. Na het behalen van haar diploma, is Damla van plan om door te gaan studeren bij de Willem de Koning Kunst Academie.Met Damla in huis kunnen we rekenen op een uitbreiding in onze digitale vormgeving op social media en daarnaast. Van een idee komen tot het scheppen van het juiste beeld daarbij is wat Damla doet. 

“Hier bij Stichting Burger waar ik als een grafisch vormgever aan de slag ben gegaan, wordt veel variatie aan opdrachten geboden. Er gaat eigenlijk geen dag voorbij zonder nieuwe ervaringen. Ik bouw hier praktijk- en kenniservaring op met betrekking tot verschillende gebieden, wat natuurlijk een van de belangrijkste doelen is van ‘het stage lopen’. Ik ben tevreden deel uit te kunnen maken van deze organisatie waar je met verantwoordelijkheid leert om te gaan en gezamenlijk invloed kan uitoefenen op de groei van de stichting.”

Met vriendelijke groet,

Damla Toga
Stichting Burger (stagiaire)
E: toga[@]stichtingburger.nl


  E-mailadres: Wachtwoord:  
Inloggen  
Wachtwoord vergeten?


Klik hier om profielen van politici te bekijken

  E-mailadres:  
Nieuwsbrief
     

Socialmedia
Wekelijks organiseert Stichting Burger met de initiatieven “Café Politiek” en “Radio Politiek” bijeenkomsten en uitzendingen in Nederland waarmee we jou interesseren en informeren over wat “de burger” raakt en hoe “de politiek” daar over denkt.

 

Draag je ook graag je digitale hoeksteentje bij en overweeg je je actief in te zetten? Zonder partij te hoeven kiezen kom je bij ons snel in contact met gelijkgestemden of volstrekt andersdenkenden en verrijk je je eigen gedachtengoed en dat van anderen.

Voor onze initiatieven in diverse steden in Nederland zoeken wij debatleiders, redactieleden, geluids- en montagetechnici en stagiaires die onze interessante content helpen voorbereiden, opnemen en monteren. Wil jij deel uitmaken van een enthousiaste en initiatiefrijke organisatie? Kom dan eens langs op één van onze Café Politiek bijeenkomsten, beluister onze discussie via RadioPolitiek.NL on air of neem direct contact met ons op per e-mail.


Bij “Café Politiek”, staan burgers en politiek centraal staan en daar komen beide groepen met elkaar in contact in diverse locaties in Nederland. Zo kunnen we vooraf onderwerpen bespreekbaar maken op deze webiste en "Live" in gesprek gaan. 

Laatste nieuws

- 010513 Eerste Hulp bij Sociale Media webinar
- Zeven nieuwe partijen bij verkiezingen op 12 september
- Voorgaande verkiezingen: 020310 PvdA grote winnaar scholierenverkiezingen
- 010512 Vacature zomerstagiair

>> Nieuwsoverzicht


Lid worden?

Lid worden is eenvoudig en verplicht tot bijna niets, mits je fatsoensnormen respecteert. Onder "Lid worden" vul je in 1 ogenblik je gegevens in waarna je de login gegevens op je persoonlijke emailadres ontvangt. Vervolgens kun je aan de slag en neem je contact op met andere leden, leg je contact met politici of breng je een stem uit. 

Veel succes met jouw digitale hoeksteen!

Hyves Linkedin Flickr Twitter Facebook