010111 Peilplatform Felix de kat 01-01-2011

Aan goede voornemens geen gebrek. Ook in 2011 Peilen wij via Felix de Kat onafhankelijk uw politieke meningen. Stichting Burger heeft als hoofddoelstelling om burgers te informeren en te interesseren, maar wil ook weten wat er leeft. Niets meer, niets minder. Registreren?

"Grass Roots"- spelen ook hier een grote rol want net als Stichting Burger is Felixdekat.NL een initiatief van onderop, van burgers en vóór burgers. Bij Felix vindt u de ‘grass roots’ die velen zoeken. Bij Felix bent u op de juiste plek voor peilingen gebaseerd op de inbreng vanuit een breed publiek. Ook verricht Felix onderzoek met gedegen en gerichte feedback. Handig bij verkiezingen, actualiteiten of andere ontwikkelingen.Groot en Klein- daar letten we op, want Felix let ook op de kleintjes en gaat niet voor de grote, nationale peilingen alleen. Want het is immers ook van belang dat u als media lokaal, in de buurt, in de wijk of in de gemeente weet wat er leeft en op de hoogte blijft. Felix biedt met haar website een platform waarbij gebruikers zelfstandig aan de slag kunnen. En met uw steun verwerven wij een plek naast andere initiatieven.

Burgers- kunnen meedoen, en dat is eenvoudig, simpel en gratis. Burgers kunnen zich registreren via de website. Vervolgens is het mogelijk om te reageren en kennisnemen van de vraagstellingen en stand van zaken op elk niveau in Nederland. Daarvoor zijn veel burgers nodig die participeren. Na registratie ontvangen de deelnemers periodiek, meestal wekelijks, een e-mailbericht met daarin een actuele peiling en de mogelijkheid om te stemmen en te reageren op stellingen. Alle uitslagen worden vervolgens beschikbaar gesteld via www.felixdekat.nl.

Maart 2011 - komt snel naderbij en Felix acht het van belang om de komende maanden de burgers van Nederland al de mogelijkheid te bieden om voorafgaand aan de verkiezingen deel te nemen aan enkele peilingen.

Felix de kat vraagt uw hulp, dus geef ruchtbaarheid aan Felixdekat.nl waarmee u meehelpt aan een spinnende website.

Hartelijk dank!

Redactieteam Felix de Kat


  E-mailadres: Wachtwoord:  
Inloggen  
Wachtwoord vergeten?


Klik hier om profielen van politici te bekijken

  E-mailadres:  
Nieuwsbrief
     

Socialmedia
Wekelijks organiseert Stichting Burger met de initiatieven “Café Politiek” en “Radio Politiek” bijeenkomsten en uitzendingen in Nederland waarmee we jou interesseren en informeren over wat “de burger” raakt en hoe “de politiek” daar over denkt.

 

Draag je ook graag je digitale hoeksteentje bij en overweeg je je actief in te zetten? Zonder partij te hoeven kiezen kom je bij ons snel in contact met gelijkgestemden of volstrekt andersdenkenden en verrijk je je eigen gedachtengoed en dat van anderen.

Voor onze initiatieven in diverse steden in Nederland zoeken wij debatleiders, redactieleden, geluids- en montagetechnici en stagiaires die onze interessante content helpen voorbereiden, opnemen en monteren. Wil jij deel uitmaken van een enthousiaste en initiatiefrijke organisatie? Kom dan eens langs op één van onze Café Politiek bijeenkomsten, beluister onze discussie via RadioPolitiek.NL on air of neem direct contact met ons op per e-mail.


Bij “Café Politiek”, staan burgers en politiek centraal staan en daar komen beide groepen met elkaar in contact in diverse locaties in Nederland. Zo kunnen we vooraf onderwerpen bespreekbaar maken op deze webiste en "Live" in gesprek gaan. 

Laatste nieuws

- 010513 Eerste Hulp bij Sociale Media webinar
- Zeven nieuwe partijen bij verkiezingen op 12 september
- Voorgaande verkiezingen: 020310 PvdA grote winnaar scholierenverkiezingen
- 010512 Vacature zomerstagiair

>> Nieuwsoverzicht


Lid worden?

Lid worden is eenvoudig en verplicht tot bijna niets, mits je fatsoensnormen respecteert. Onder "Lid worden" vul je in 1 ogenblik je gegevens in waarna je de login gegevens op je persoonlijke emailadres ontvangt. Vervolgens kun je aan de slag en neem je contact op met andere leden, leg je contact met politici of breng je een stem uit. 

Veel succes met jouw digitale hoeksteen!

Hyves Linkedin Flickr Twitter Facebook