120608: Jongerenforum Vlaardingen 12-06-2008
De gemeente Vlaardingen organiseert in samenwerking met Stichting Burger het jongerenforum.

Welke wensen en ideeën hebben Vlaardingse jongeren? Wat gaat goed in Vlaardingen, maar vooral: wat kan er beter? Dat wil de gemeenteraad graag weten. Daarom geven gemeenteraadsleden gastlessen op scholen, zoals onlangs aan de derde klassen van de St. Jozef Mavo. Ze vertellen iets over de Vlaardingse politiek, draaien een film (www.dubbelklik.nl/gastlessen) en vragen jongeren wat zij belangrijk vinden. Ook kunnen jongeren op verschillende locatie hun meningen inspreken op de praatzuil.

Ben je tussen de 13 en 18 jaar oud? Kom dan op donderdag 12 juni a.s. naar het Jongerenforum in het Stadhuis en vertel wat er volgens jou anders moet in Vlaardingen en hoe je dat wilt aanpakken. Het beste idee wordt beloond met de nieuwste Ipod! Op verschillende locaties in het Stadhuis wordt die avond gesproken over onderwerpen die jongeren in Vlaardingen bezighouden.

Kom kijken, luisteren, praten of debatteren. Wil je iets veranderen in Vlaardingen? Dan is dit je kans!


Terug
  E-mailadres: Wachtwoord:  
Inloggen  
Wachtwoord vergeten?


Klik hier om profielen van politici te bekijken

  E-mailadres:  
Nieuwsbrief
     

Socialmedia
Wekelijks organiseert Stichting Burger met de initiatieven “Café Politiek” en “Radio Politiek” bijeenkomsten en uitzendingen in Nederland waarmee we jou interesseren en informeren over wat “de burger” raakt en hoe “de politiek” daar over denkt.

 

Draag je ook graag je digitale hoeksteentje bij en overweeg je je actief in te zetten? Zonder partij te hoeven kiezen kom je bij ons snel in contact met gelijkgestemden of volstrekt andersdenkenden en verrijk je je eigen gedachtengoed en dat van anderen.

Voor onze initiatieven in diverse steden in Nederland zoeken wij debatleiders, redactieleden, geluids- en montagetechnici en stagiaires die onze interessante content helpen voorbereiden, opnemen en monteren. Wil jij deel uitmaken van een enthousiaste en initiatiefrijke organisatie? Kom dan eens langs op één van onze Café Politiek bijeenkomsten, beluister onze discussie via RadioPolitiek.NL on air of neem direct contact met ons op per e-mail.


Bij “Café Politiek”, staan burgers en politiek centraal staan en daar komen beide groepen met elkaar in contact in diverse locaties in Nederland. Zo kunnen we vooraf onderwerpen bespreekbaar maken op deze webiste en "Live" in gesprek gaan. 

Laatste nieuws

- 010513 Eerste Hulp bij Sociale Media webinar
- Zeven nieuwe partijen bij verkiezingen op 12 september
- Voorgaande verkiezingen: 020310 PvdA grote winnaar scholierenverkiezingen
- 010512 Vacature zomerstagiair

>> Nieuwsoverzicht


Lid worden?

Lid worden is eenvoudig en verplicht tot bijna niets, mits je fatsoensnormen respecteert. Onder "Lid worden" vul je in 1 ogenblik je gegevens in waarna je de login gegevens op je persoonlijke emailadres ontvangt. Vervolgens kun je aan de slag en neem je contact op met andere leden, leg je contact met politici of breng je een stem uit. 

Veel succes met jouw digitale hoeksteen!

Hyves Linkedin Flickr Twitter Facebook